Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var den kvällen det


det är måndag för det var söndag igår

otur i spel

kladdig kaka
lämnan omtöcknad

tur i spel

tiden snuvade pizzan
istället smaken av en fluga
och död potatis

otur i spel

kladdigt klimat
tur att man kan gå hem

där håller sig flygfäna till lamporna


tar en cigg
i lugn och ro




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-08-08 00:43



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
pah! there is no luck in defeat!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter