Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varde ljus, varde liv

Cyklar med fart
Pojken bakpå
Förbi det nya dagiset
Som startar när lamporna tänds
När elkablarna dragits in
Genom marken
Anslutits till nätverket
Av ljus
Dit cyklar vi i juli.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-17 09:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var väldig känsla i. och rytm och bildspråk lyser opp.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.