Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det barn jag bar jag för alltid bär


Livets gåva


jag kan fortfarande inte tro det
att du är borta
jag håller dig kvar
i minnet

hör hur du skrattar
dina ögon som glittrar
du är nära
jag håller om dig

alla dagar 
alla veckor
alla månader 
alla år

jag härdar ut
och ber om försoning
så länge jag andas
kommer jag vänta in dig




 









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-24 12:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Berör.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP