Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Bear

Afraid of being lost

in the wilderness of life

Balancing on an edge

of a very sharp knife

 

Watches every step i take

I am hunted by a fear

Afraid of my life, despite

Inside me I´m a Bear




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-19 09:20



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Du förmedlar en känsla till läsaren,
på väldigt bra engelska dessutom:-)
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP