Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Då och nu

Biet sög sin nektar
skyddad av rosens kronblad
vi förflyttade oss utan hinder
utan rädsla

Förskjutning av tankebanor
förflyttar oss nu annorlunda
bara om nödvändigt
till andra platser

I tanken förflyttas
jag överallt
som att pandemin inte fanns

I drömmen fraktades tomatplantor
i självvattnande krukor
som föll sönder

Vilset höll jag i flottörens delar
när väckarklockan förde mig
till vakenhet

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-19 17:39



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vackert och insiktsfullt djup.
2021-06-22

  ULJO
Insiktsfullt.
Så vacker bild.
2021-06-21

  Peter Olausson VIP
Den drömska längtans blommor är vemodigt vackra.
2021-06-20

  Susen VIP
Fint fångar du känslan som det var före pandemin och nu. En slags tomhet. Bra skrivet
2021-06-20

  alicja lappalainen VIP
"I drömmen fraktades tomatplantor
i självvattnande krukor.."

en vacker bild!
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP