Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besök vid ån i Jonsered.


Säveån (på nytt)

molnfritt
blå jungfrusländan dansar
med en rival

över ån
hänger honan på ett blad
genomskinlig

storskraken
på en solig sten i ån
en utsatt unge

drillsnäppor
blir stående på stranden
länge

en undanröjd sandbank
vid någons strand
kungsfiskartomt

gamla fabriker
mot strömmen i trappan
laxarna

bävern
vi såg
inget hus
på stationen
heller
















Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-20 23:49



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vackra naturiakttagelser.
Sista ger en känsla av övergivenhet.
2021-06-23

  Annie b'larsson VIP
Varje vers är full av sommarmystik, bilder och känslor. Det är verkligen fint att få läsa något längre av dig. Gillar de sista raderna "vi såg inget hus på stationen heller"...
2021-06-22

  Nanna X
Så vackert, man längtar dit!
2021-06-21

  Onomatoprofet VIP
Många fina bilder!
2021-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Tänk vad naturen är underbar. Inte den mänskliga naturen då, utan den utanför knuten, i skog och tjärn.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP