Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i lägret

De slog läger i vardagsrummet
Bordsfläkten övervakade deras sömn
Vridande från sida till sida
Stilla surrande
Dags att bryta upp
Flyktingar av sommarnatts hetta




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-21 07:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Läser flera gånger. Tycker om att texten kan tolkas på olika vis. Ser framför mig två som lider i värmen.
En vacker text.
2021-06-21

  SatansSon VIP
Sitter just nu i väntrummet hos tandhygienisten Det verkar som om ni haft besök. Antingen av vänner. Eller av ohyra? Flugor?
2021-06-21

  Kajan VIP
En dikt som jag gillar, och som bär med sig bilder, igenkänning även.
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.