Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I am an angel

I am an angel,
but someone claims I am
shame and danger
I'm as pious as a lamb
Do not be afraid of me
I will not hurt you
I may have a devil
at my one side,
who enjoyably takes care of my life
A life wich embarks me on exciting adventures
(wonderfully funny ones)

But my inner self is nice,
I am pious as a lamb,
I am no shame, nor danger,
and contact/meetings with me
(as a friend or as a partner)
will never derail
I will not burn you
I'm quite "normal"
though I am a rebel
A free soul
An angel

Bild nedan är min egen, dvs jag äger den. Det är jag på bilden. 

 

Kan vara en bild av en eller flera personer




Fri vers (Fri form) av Valkyria-Fatale
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale