Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorgen släpper tag


Sorgen är en färggrann fjäril

svävar över blommorna

en doft från en svunnen tid

men under samma sol

med himlen som en kupa

över allt










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP