Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar med dig


kanske något slitna
rynkor vid ögonen
av skratt och gråt

lite gråa stänk i håret
men lika förälskade
nu som då

att få fira sommarens mitt 
tillsammans igen
låter oss hylla kärleken

vi säger ja istället för nej
somnar i varandras armar
så nära, så tätt intill

en ynnest att få älska
och att älskas tillbaka
du och jag

midsommarnattsdröm





  







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-24 18:19



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Vacker kärlekförklaring!
2021-06-30

  Susen VIP
En fin känsla om kärleken nu som då förmedlar du
2021-06-28

  Öknens Ros VIP
Fin kärleksförklaring.
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP