Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svala kvällar

Känn stillheten

Bara du och jag

Tryggheten värmen

strålar mellan oss

Glädje tårarna rinner

Munterheten  är stor

Så lite ska till

Fylla dagen

Du skiner

Din blick 

Ger en tanke

Vara tilsammans

Viktigast i livet

Svala kvällar ger kärleken törst

Töm glaset

Till  sista röda röda dropparna




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-25 10:03



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Två själars gemenskap i kvällens svalka, fint…
2021-06-25

  alicja lappalainen VIP
vacker om tvåsamheten
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP