Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En midsommarkrans

På de fagra ängarna

En ljuvlig flicka går

I en vit bomull klänning

I håret bär hon en krans

Av blåklocka prästkrage smör blomma björklöv

Hon dansrar lätt fram

På ängarna de sköna 

Barfota

I väntan på kärleken

Det är tyst i den ljusa natten

Endast en uggla vaken

Flickan är lycklig

För ingenting

Bär kransen av kärlek

I midsommar natten

Stolt längtande

Dansar vidare på ängarna

Försvinner bort

I dimman slöjorna faller tätt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-25 10:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fina flickan!
2021-06-26

  Sparvögat VIP
Fint målar du midsommarnattens skönhet…
2021-06-25

  alicja lappalainen VIP
gillar din bild av midsommaren
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP