Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strömmen.


Stenfickor


Pappersskjorta
hel övergivelse,
den forsande floden
tar inga fångar.

Döpas skjortan
från huden
tills den är som leran,
högrödsren.

Stoppar ingenting
i fickor med sten,
puls med halsen
fingrar med ringar.

Lämnar kvar naglar
för att gräva
djupt i underjorden,
salig vorden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-25 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen