Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasigt

Varm kvalmig natt
kropp
klibbig av dagens svett

hjärtat trasigt
ligger på kudden
och väntar på att mitt
huvud ska vila bredvid
och i sömnlös
het och kvalmig natt
vrida och vända mig
så jag slipper se hjärtat trasigt

varje por
dududu
hela natten

men ensamheten trängar sig
in i mig
inte underbar njutning
som när du
utan hårt och utan barmhärtighet
för att påminna varför
hjärtat är trasigt




Fri vers av magda
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-07-25 12:05



Bookmark and Share


    Panta rei
Se min text "En magisk natt, ett möte utan dess like" sista stycket
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda