Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi stiger ut på gatan




jag visste innan du
för jag föll
nerför klippkanter när jag såg dig
och när vi nu stiger ut på gatan
tar du min hand
mitt lillfinger
mellan ditt pekfinger och långfinger
och våra tummar omlott

nu vet jag
att alla tidigare händer har varit fel




Fri vers av magda
Läst 605 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 14:50



Bookmark and Share


  harhjärta
men gud vilken underbar.

slutklämmen (hej fult ord) är bara.. ljuvlig.

det känns so bluuuue alltihop, och sen blir det typ varmt gult underbart mysigt mjukt tryggt hjärtvärmande i slutet. ååhw.
2006-12-17

  Propella
Kan det bli mer ljuvligt? Nej. Jag tror inte det. Bokmärke så det skvätter om det.
2006-12-11

  Jessica Ewa
Det sista är bara så mysigt raring...

"alla tidigare händer har varit fel"

Suck....
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda