Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av förälskad berusning



Dansar och snurrar
med värme i bröstet
och skratt i andan

ler högt

och snurrar igen
snurrar snurrar
tills världen snurrar
runt ett stillastående jag
Blundar och andas
den luft
jag andats så ofta förr
men njuter
av smaken
av förälskad berusning
väntar ett tag

slår sedan upp ögonen

och ser




Fri vers av magda
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda