Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din frånvaro



I din frånvaro
är din närvaro mest uppenbar
och i alla rum
viskar saknaden
ditt namn
Plötsligt står det så klart
i taket
som skymmer stjärnorna
att det är för evigt
att det är för gott
att din frånvaro
är här för att
stanna
hos mig




Fri vers av magda
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda