Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masturbationens Självplågeri

Gräver med nageln
i navel
försöker komma
IN
försöker finna essensen
inni mig

låtsas;lurar
mig själv
att orgasm som avlöser orgasm
lämnar mig tillfreds
lugnar
det bultande hjärtat
låtsas;lurar
mig själv
att handen som trevar trevar
söker
en annan kropp

och bara finner min egen

blir nöjd
men vet
att
jag vill
kan mer
men når inte fram
gräver djupare
vill in
i mig själv
krypa in i min navel
och försvinna
i mig själv
River mig
blodig och sårig
men kan inte riktigt
identifiera smärtan
vet
att jag borde skrika
vet
att det borde göra
ont
men finner
bara
blod hud
men inte
essensen


blöder
förblöder
trevar
med handen
vill finna
men känner bara
madrass
täcken
metervis
överallt

och blod

på mina trasiga kropp

Greppar tag om något inne i mitt bröst
och sliter
för att få loss
slänger i väggen
för att glömma
för att sluta

treva treva treva

i meningslös jakt
på något annat
än min egen jävla blodiga kropp
som aldrig får visa sig från sin bästa sida


kanske för att förblöda
kanske




Fri vers av magda
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda