Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som räknas


Tanken


Jag tänkte skriva
så mycket vackert

om midsommars skönhet

om rosendoft
och blomsterfägring

om långa ljusa kvällar
och om ljud som färdas långt

Jag ville verkligen ingående
beskriva allt
på ett övertygande sätt

så att mina läsare blev träffade
av midsommars skönhet

rakt in i solar plexus

Tanken
blev kvar i mitt huvud
men det är ju den som räknas
ändå




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-26 22:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja. Midsommar är en fin helg här är svalka om natten å inte så himla hett om dagen, det passar gubben som inte tål för stark värme!
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP