Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra längs stranden

Sanddynorna ligger

djupt i det vildvuxna gräset

Havets vågor

Slår mot klipporna

En krabba

kryper i vattenbrynet

Över stranden

Faller rosa skimrande ljus

En fiskmås svävar 

högt med vinden

Ängs blommorna

Står vid kanten

Av den  slingrande stigen

Sommaren är här

Med sin lust och skönhet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-28 14:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vackra bilder
2021-06-28

  Sparvögat VIP
Sommarens skönhet vilar i orden…
2021-06-28

  Poesia VIP
Riktigt känner sommaren i din text - ljuvligt! *varm applåd*
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP