Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blanda korten

Ligger klara

Kvällen öppen

Möts i toner

Ett slag för främmande

Korten är symmentri

Ingen vet om vilket kort kommer upp

Joker

Kan vara vem som helst

Våga ta rätt

Svart vitt eller rött

 Blandas  livets kort

Vem döljer sig bakom masken

Synar långsamt

Finner ut girigheten spelar

Spelar

Blockerar allt

Blandar korten 

Kvällen över

Ingen vann




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-28 14:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En remi...
2021-06-28

  Niliboy
I ungdomen spelade vi poker om pengar, men inte vann jag ofta. Man gick nog back!
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP