Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppsbruten

En framtidsstrand
Där du spolades upp
I drivor av tång
Som en flaskpost
Eller tidskapsel
Med ord på gammalt papper
Och suddigt bläck
Ditt budskap svårt att tyda
Språket redan glömt
Men sist jag såg dig
Kom jag ihåg
Den salta smaken
Av saknad





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.