Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själaspår


så många passeranden

genom mig

förbi



omtag

intag

famntag



intryck

avtryck

eftertryck



en del flyktiga

andra bestående


men allt och alla



finns kvar inom

som himmelska väsen

viskande i natten





























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-29 16:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fint om de spår möten efterlämnar, oavsett hur de relationerna utvecklas.
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP