Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älskas av dig


bröstkorgen höjer sig

andetag för andetag

vill inte att det ska ta slut


du

kämpa nu

du


tillslut tar det slut

också vi

att skiljas åt


det kommer följa gråt

men än du andas

och jag känner din rädsla


fara igenom mig

dina trötta ögon

håller fast min blick


dina läppar som formar sig

vill säga mer än ord förmår

andetag för andetag


att älskas av dig är skog och himlar

är rika hjortronmyrar

våra händer möts


i en tid av avsked

vi tittar på varandra

ser bortom


hur ängen grönskar

bland smörblom och brudbröd

där ska jag vänta in din själ


ser framför mig hur jag springer

barfota mot tidens slut

i kärlek omsluten


alltid, för all tid

hos dig

med dig
























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-29 17:25



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vacker dikt om djuphet
närheten och till någon
du har så kärleksfulla band.
En sån fin skildring av naturens
betydelse.Rytmisk med orden.
2021-06-30

  Kajan VIP
Så väldigt nära skildring, där mycket är ordlöst. Vackert är det om kärlek.
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP