Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg högt


Tag min ande

omtag

intagande


vind frigör 

ger frihet

ovan marken


fly aldrig

hur svårt det än är

bara flyg högt


och se hur allt där nere

alla problem blir mindre

snart syns de inte alls


och inuti blossar vissheten

det ordnar sig

allt till slut


också det som svårast är

löses upp

som dimma i gryningen


när solen stiger













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-29 18:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En dikt som verkligen bär känslan av flykt, som i flyga. Vackert.
2021-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP