Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppdaterad


Fröstäder / All the cities

till alla
___ städer
som målar
vägar / vita

om ni bara
om ni bara
om ni
bara
sått ett
___ frö

---

To all
the cities
___ painting
their roads / white

If only
you had
___ planted
trees / instead




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-07-02 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo