Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1

108
5085

framtids skildring
slö dödstakt

i ett inre

trött av drömska
inre önskan

träffar allt
allt jag blev

13 apor
blir då 26

och allt är glömt

förutom du
i en spiral

helvetets spiral

spiral av allt

allt du gjort

allt om dig nu




Fri vers av kalles
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-02 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles