Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

korsar över
sprit, ja tack, mer
karaktärer
finner liv

jag är jag
jag är dem

diamanter

xoxo

xxx

allt är allt

sanningens namn

hitta fram




Fri vers av kalles
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-07-02 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles