Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var och hur är verkligheten, som jag är så fixerad vid

hur

och varför

ska det vara så

att jag måste leva
nyckfullt
hotfullt

sällsam atmosfär
stilla saknar

alla mina begär
som bränner

vänner

som stannar

och förgås

utplånad i marschen
och sätter spår

det brändes ett märke
på mitt lår

så att aldrig mer
glömskan ska ha sitt intrång

fläktar skönt
ljummen oas

fixar donar

hittar svar

men hur länge kan jag söka
innan makten tar allt



svunnen tid

krigarglöden

och det heliga i allt

och inget oheligt

röster från förr

i mig
och så

till dig








Fri vers av kalles
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-07-03 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles