Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland rosor och lupiner

 

strömmande bäcken 

 

solen med sin värme

 

otaliga stigar

 

 

så härligt att gå

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-03 11:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"He seeks them here, he seeks them there. He seeks those lupins everywhere."
2021-07-03

    Khayyam
För den förstämde är rosorna tagg och törn.

Lupiner (lupus) vargar som sliter en i stycken.
2021-07-03

  Pirjo VIP
Lupiner i alla fall
2021-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Rätt som det är kan Dennis Moore dyka upp...

https://www.youtube.com/watch?v=cXDOR6hogQk

2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP