Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart!

Lilla skrutt. Du är så självklar för mig.
Inte självklar som tagen för given.
Långt där ifrån.

Lilla skrutt. Du är självklar som en våg på havet. Så nära och ändå så förgänglig. Föränderlig.

Lilla skrutt. När jag håller din våg är jag rädd för att du ska sippra ur min famn, lämna mig våt och kall med minnet av en förgången självklarhet.

Lilla skrutt. Jag vill inte ha det på något annat sätt. Nu. Än att känna dig skölja igenom mig. Gång på gång. Tidvis lämna mig huttrande, tidvis omgärdad av hela härliga dig.




Fri vers av ADA78
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ADA78
ADA78