Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsdöd

Regn
Rusk
Lysrör

Ska förbjudas

Stearinljus
Varma sängar
Där kaffe serveras

Ska inbjudas




Fri vers av ADA78
Läst 61 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-24 08:31



Bookmark and Share


  Cugel
Avrätta Måndagen.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

ADA78
ADA78