Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eko av ingenting


Allt som var

Tysta natt. Avbruten av ekon av ett liv.
Väck mig med din värme. Men öppna inte mina ögon.
Jag vill inte se in i den paralyserande framtiden.

Framtiden är inte sann. Den är en dröm drömd i natten. Lika formlös. Lika meningslös. Lika ofullständig.

Vackra dröm som en dag ska vara allt som var.




Fri vers av ADA78
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-29 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ADA78
ADA78