Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet älskar mig

Livet älskar mig. Jag får allt jag pekar på.
Det kommer som genom en magnet bara så.

Mina barn älskar mig. På mig brås de på.
Föräldrarna likaså vill gärna ha mig inpå.

Jag har en flicka som får mitt hjärta att nästan spricka.
Och jag får henne att känna ilningar av längtan sticka.

Mitt ex lovordar mig. Allt går som på räls.
Synd bara att hon är täckt av päls.

Livet är fint.




Fri vers av ADA78
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-06 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ADA78
ADA78