Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni, juli, augusti


Av rikedom jag skördar det som för ögat osynligt är

det man inte kan ta på


förnimmelser


det som ökar pulsen

får hjärtat att dunka häftigare


det kan vara glittret i din blick

eller solens tunga på min hud


andetag för andetag

skördar jag













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-03 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP