Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outsäglig

Under snön som faller
händer aldrig något större
Bara långsamt kvävd
av att sämjas
med sin bortglömdhet

Avgrundsranden för att
blicka ner i sin själ
Ett skrik tar sig genom täcket
och ger mig en gnutta
av en uppenbarelse av liv i döden

Någon som aldrig kom
längre än att sörja
Och vad är värt att veta,
om du aldrig är beredd
på konsekvensen av vad du funnit?

Även ett krig
utan chans för seger
måste föras för egen upprättelse




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-04 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP