Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitta, ligga, gå, stå - status quo.


Avvecklingsdag


Vår tid tillsammans
handlindad i smutsen
och svettningen
under vandringen.
Våra fantastiska hudar
håller dagens värme
långt förbi mörkret.
Ju längre vi tittar bort
från varandra och över
klättringskullarna
in i stjärnorna,
som anländer
från dagsljusaskan,
så går mörkret
bort från mig.
Det svaga ljuset
synes mig nu.
Matchar min förvirring
steg för steg
döljer min haltande gång,
arresterar mina händer
och allt annat av motstånd
från att bryta ihop
till ett fall
eller krypa upp
och stå igen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-04 17:32



Bookmark and Share


  WyS VIP
Insiktsfullt ....som en transformation!
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen