Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ej trådlöst.


Spole


Sytråden
snurrar spolen
lossar sulorna från skorna
och flisorna från träet
och låsen från dörrarna
tar mitt "kanske"
för att göra det till
ett "naturligtvis".

Sytråden
i botten av en väska
ligger och väntar på fingrarna
stinger dem genom andra
gör meningsfulla gåtor
drar mitt "kanske"
igenom "naturligtvis".

Sytråden
i hundratusental
följer svarta linjer
i trottoarens sprickor
i iris spänningar
lagar allt till
"kanske - naturligtvis".




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-06 17:10



Bookmark and Share


  A. S.
Obevekliga sytråd, spännande om makt.
2021-07-06

    Sefarge VIP
Mytisk känsla.
Gillar den roterande
rörelsen med tråden
i valfri färg? Varelser
emellan. ..

2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen