Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåt



Sorgen är en urkraft

en eruption

en slumrande

Eldfell





Saknaden är andetag

genom ett sugrör

i ett tillstånd

av krampande smärta





Hoppet är en stjärna

leder dig hem

i en mörknande natt

där du riskerar att gå vilse

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-06 17:24



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Tung men med positiv grundton.
2021-07-07

  Kajan VIP
Så snyggt och likaledes bra, helt enkelt.
2021-07-06

  Koloristen
Insiktsfullt. Behjälpligt. Bra!
2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP