Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lod

Hade jag haft ett lod
När jag träffade dig
Hade jag kunnat avläsa
Ditt djup och din ytlighet
Dina grund och undervattensstenar
Men jag mötte dig utan att loda
Med en båt jag inte kunde manövrera
Ingen säkerhet
Så skulle det alltid kännas




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-06 20:12



Bookmark and Share


  Blåmes
Spännande perspektiv och skickligt skriftat!
2021-07-18

  Gunnar Hilén VIP
Härligt tänkande !
2021-07-12

    Sefarge VIP
Mycket stor klokhet i kort
Skrivelse. Imponerande
Tack!
;)
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.