Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelikan över St.Ives

 


I en drömvåg pelikanen


om fredsarmadan till väders


sjungande sin väg över


Keltiska havets klippkust


 


med kajrop klippduveflyg


och måsesväv kring


St.Ives pittoreskt lysande


 




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-07 12:09



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fina ord som i mitt inre
skapar vackra bilder. Med
ljudet från fåglar. Vågor som
slår mot klippor.

Extra plus för nyord som
"klippduveflyg" och
"måsesväv".
2021-07-10

  Susen VIP
Vackra ord flyger fram i dina rader
Snyggt!
2021-07-07

  Koloristen
Fantastiskt!
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP