Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert


Molnen sveper förbi
medan portalen
till mitt inre sluts
scenario efter scenario

Ridån går inte ned
utan mina timmar
klappar ihop i tystnad

Epoker innan mig
har allt redan känts
och hörts
Min historia är sann
men inte unik

Inget skvallrar
om att änglarna
funnit ro i min
utsaga...






Fri vers av Seasons VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-08 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP