Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker spegla hur det känns för mig nu när synen sviker.


Synsätt

Nyanser av ord och färger
kommunicerar till helhetens
favör.
Mitt inre väcks till liv och blommar ut.
Känslan leder mig att utforska mer än förut.
Bilderna klarnar av fingertopparnas ögon
och fotens sensibilitet samspelar med hjärnans finess.
Det uppenbara jag såg med ögat förut
men nu framstår helheten där inget är fördolt.
Förstår dock äntligen alltets storhet
och att det är så lite jag förstår.






Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-07-09 10:23



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"Fingertopparnas ögon", tänkvärt!
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP