Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delta, kräver global vaccinering!


Nu tar propagandan fart igen..

Expert har tagit till
orda och rekommenderar nu
global vaccinering mot delta
varianten....
Hjärntvätt och skrämsel
propagandan fortsätter.
Fladdermusen gör sitt jobb
i mörkret...
Det handlar inte om djuret
som jagar insekter... utan en
agenda för makt och kontroll!
HUR SKA DETTA SLUTA...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-13 23:04



Bookmark and Share


  Koloristen
Det krävs en generaluppgörelse mot de satanister som försöker kuppa hela världen under en kriminell tyrann. Kriget kommer!
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP