Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst

Du läste formler över huset
Fäste varje möbel på sin plats
Låste dörren med tankens kraft
Förseglade med ditt namn

Blod droppade från din tinning
Bildade ett rött spår hem.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-14 16:17



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket vackert!
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.