Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är fantastisk...


DU

Ett leende
En känsla
En axel att luta sig mot

En kram
En blick
Ett par ögon som ser

En smekning
En trygghet
En famn att vila i

En kyss
Ett par läppar
Som säger vackra ord

En person
Så fin
Som förstår hur alltig är

En själ
Så lika min..




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-14 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP