Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


En vanlig dag

På vattnet en och annan båt
värmen kompakt
svalkan finns bland träden

Träden bildar en allé
utan människans hjälp
böjer sina kronor över stigen
barken mångskiftande

Ord delas på en brygga
han hade kryssat
genom världen

I boken stiger jag in i andras världar
följer tankar
känslor
födelse och död
en svag vind rör syrenernas blad
fåglarnas stilla prat
måsungens ivriga skrik
bryter in mellan orden

Skyfallen raserar hus
men inte hos oss
jag närmar mig
det osynliga
steg för steg

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-15 12:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Idyll, på ett sätt,
insikt på ett annat;
hur som helst -
levande .....
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP