Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fogskott


men är det då jag

som skrivit de här orden

fogat samman meningar 


ur hopplöshetens brunn

den som är så djup

att ingen botten kan skönjas


inte heller du syns till

ingenstans finns du

hur jag än ropar


jag kan inte tro det

att du är borta

inte kommer tillbaka


jag söker svar

jag försöker leva

det går så där














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-27 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP