Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klang.


Favoritljud


Gör mitt favoritljud.
Kvällen och tåget
gör inte det.
De låter som
en man på ett nattåg
som med all sin kraft
blåser i en visselpipa.
När alla sover som döden
kommer oväsendet
bara för att väcka någon.
Kanske ock för att få någon
att själv göra samma ljud.
Tåg kommer inte
att göra mitt favoritljud.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 144 gånger
Publicerad 2021-07-15 16:17



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Personliga ljud är inte att leka med!
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen