Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt svar till livet!

Livet är en okänslig jävel!

 

Dra åt helvete.

Jag älskar dig

 

Som om livet ens skulle bry sig om att ställa frågan.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-16 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ